radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » La policia de Malgrat contractarà una empresa per tal de dur l’atenció telefònica.

La policia de Malgrat contractarà una empresa per tal de dur l’atenció telefònica.

COMPARTEIX-HO
, / 662 0

La fa uns mesos que la policia local de Malgrat de Mar va anunciar la voluntat de millorar la qualitat de l’atenció ciutadana del cos de seguretat local.
A tal efecte i segons ha pogut saber aquesta emissora, el consistori malgratenc és apunt de treure a concurs l’atenció telefònica de la Policia Local del municipi, per tal que s’encarregui una empresa externa.

El regidor de governació de l’Ajuntament malgratenc, Valentín Rodríguez ha confirmat a aquesta emissora la intenció del consistori i ha explicat de quines tasques s’ocuparà aquests personal que no correspondrà a la plantilla de la policia.

A més s’ha conegut que la nova caserna de la policia de Malgrat, que estarà ubicada al costat de la carretera N2, es començarà a fer el proper mes de juny. Aquesta nova caserna té una inversió propera als 4 milions d’euros i es preveu que finalitzi després de 20 mesos de construcció.