radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » El govern central i la Generalitat signen avui el traspàs de la N2 al govern català.

El govern central i la Generalitat signen avui el traspàs de la N2 al govern català.

COMPARTEIX-HO
, / 800 0

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez i el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, signen un acord que oficialitzarà el traspàs a la Generalitat de la Nacional II al seu pas pel Maresme. Aquest acord permetrà al govern català iniciar les obres per desdoblar aquesta via i modificar-ne el traçat perquè passi per l’interior en comptes de per la façana marítima, com ara.

L’acord d’avui té dos eixos principals, un la N2 i l’altre la xarxa de rodalies a la zona de Tarragona i el Garraf.
Pel que fda al canvi de mans de la carretera N2 al Maresme es fa per poder iniciar les obres d’ampliació i la modificació del traçat d’aquesta important via per a què passi per l’interior en comptes de per la façana marítima. Per dur-la a terme, l’Estat hi destinarà entre 300 i 400 milions d’euros.

Aquest és el primer contacte del conseller Joaquim Nadal amb Magdalena Álvarez des que va renovar el càrrec com a ministra de Foment en el segon govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

ACN