radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » La policia local de Blanes enxampa en 5 mesos a 20 conductors que anaven drogats.

La policia local de Blanes enxampa en 5 mesos a 20 conductors que anaven drogats.

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 710 0

El test sobre consum d’estupefaents que la Policia Municipal de Blanes practica a conductors dins de l’àrea urbana des del passat novembre, ha permès enxampar en tan sols cinc mesos fins a 20 conductors que duien els seus vehicles havent pres alguna mena de droga. Blanes practica aquesta mena de test, que té una fiabilitat de pràcticament el 100%, en el marc d’un programa que segueixen tan sols vuit municipis a Catalunya.

Una primera conclusió és que els estupefaents més habituals que consumeixen els conductors enxampats són el cànnabis, i cocaïna. Blanes a més ha apostat fort pels controls policials, per tal de ser efectives. A l’altra banda de la política de prevenció de la policia local hi ha les campanyes que es fan a les escoles. A més, ara, Blanes i el Servei Català de Trànsit han signat un conveni perquè aquest organisme realitzi el Pla Local de Seguretat Viària de Blanes,que podria estar fet d’aquí a un any, per tal de reduïr els accidents en l’àmbit urbà, on els accidents són menys greus, però és on se’n produeixen més. Només a la travessia de la carretera de Palafolls a Lloret -la Gi-682- es donen cap a 120 accidents l’any.

Diari de Girona

Deixa un comentari

Your email address will not be published.