radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Inici » S’obra a PLF una consulta on els joves poden preguntar amb total confidencialitat els seus dubtes.

S’obra a PLF una consulta on els joves poden preguntar amb total confidencialitat els seus dubtes.

COMPARTEIX-HO
, / 1057 0
La regidoria de salut, juntament amb la de joventut engeguen avui dijous la consulta Jove, un nou servei gratuït destinat als joves palafollencs en el que es podrà consultar tot aquells dubtes relatius a sexualitat, prevenció d’embarassos no desitjats, l’ús del preservatiu, sobre drogues o l’alcohol, o d’altres aspectes que preocupin als joves.

Els joves podran consultar els seus dubtes els dijous, i segons Josep Rueda, regidor de salut de l’Ajuntament de PLF, un dels principals valors de la iniciativa és que és del tot confidencial.

Aquests nou servei es posa en marxa aquesta mateixa tarda, i estarà operatiu els dijous a la tarda, al centre d’esport per la salut de PLF, just al costat del CAP local. El mateix regidor, explica com funciona el nou servei de Consulta Jove.

A partir d’avui , doncs, cada dijous de 7 a 8 del vespre estarà operativa aquesta consulta jove, sense necessitat de cita prèvia ni de presentar cap documentació, i amb total confidencialitat sobre qualsevol dubte juvenil

Deixa un comentari

Your email address will not be published.