radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » L’alcalde de PLF assegura que potser no va ser encertat fer un calaix de formigó a la riera de la Burgada de PLF.

L’alcalde de PLF assegura que potser no va ser encertat fer un calaix de formigó a la riera de la Burgada de PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 1078 0
Segons Valentí Agustí, amb el calaix de formigó, la riera no garanteix més seguretat, ja que l’aigua llisca amb més velocitat, i a més el formigó no deixa que la riera faci de secant, és a dir, que l’aigua no es filtra a la terra.

L’alcalde de PLF assegura que a més el calaix de formigó no ofereix tampoc més comoditat, perquè requereix també molt manteniment per tal que estigui sempre neta. Ho ha dit a RP.

Tram de la riera de la Burgada, al centre del municipi, amb el calaix de formigó.
Foto: guiapalafolls.com

Segons Agustí, a PLF ja no es faran més calaixos de formigó en la trama urbana si no és estrictament necessari, sinó que pel contrari, la intenció de l’equip de govern palafollenc és anat deixant les rieres del tot natural, amb la preservació i manteniments necessaris. És el que es vol fer a l’últim tram, de la riera de la Burgada, o al Rec del Molí.

Agustí fa aquestes declaracions un dia abans que el ple de Malgrat de Mar es parli de la proposta de posar un calaix de formigó al tram de riera de Palafolls que passa per Malgrat de Mar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.