URGENT

ERC creu que CiU entrarà al govern sense condicions i sols per afany de poder.

Compartiu aquesta història
Després de l’anunci fet dissabte del principi d’acord entre el PSC i CiU per formar govern de qualició al nostre municipi, avui hem conegut les impressions del cap de llista i regidor al consistori palafollenc d’Esquerra Jordi Pedemonte. Pedemonte, que també estava negociant amb els socialistes la seva possible incorporació a l’equip de govern, creu que CiU s’ha precipitat, i que ha entrat al govern sense condicions i amb afany de poder.

Pedemonte assegura que van proposar als socialistes entrar al govern amb una sèrie de condicions, entre les quals poder actuar en llibertat dins l’equip de govern.

Esquerra no té encara la resposta dels socialistes sobre la seva possible entrada al govern local, però la condició de no compartir el govern amb altres formacions, deixa entreveure que finalment es quedaran a l’oposició aquests 4 anys. Tot i això Pedemonte assegura que votaran a favor de les iniciatives que creguin oportunes per PLF.

Dissabte es va escenificar el principi d’acord entre el PSC i CiU, amb el vot dels nacionalistes a la investidura del socialista Valentí Agustí, com alcalde de PLF, i després de la constitució del consistori, van declarar a aquesta emissora, que el pacte de governabilitat estava pendent del repartiment de les carteres als tres regidors de CiU.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics