radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » Els turistes de Malgrat podran fer les seves denuncies a la policia a través d’internet.

Els turistes de Malgrat podran fer les seves denuncies a la policia a través d’internet.

COMPARTEIX-HO
, / 1167 0

Ja fa uns mesos que les denuncies a la policia local es poden fer a través d’internet, i aquest serà el primer estiu que les denuncies dels turistes que visitin la població podran realitzar-les a través de la xarxa.

Una de les avantatges que ofereix és que, per internet, les denuncies es troben en diferents idiomes, i per tan serà més senzill.

Ara l’Ajuntament i la Policia Local organitzen una reunió informativa sobre la tramitació de denúncies per Internet, adreçada a empresaris del sector turístic i comercial del poble. La sessió tindrà lloc dimecres a les 10.30 h del matí a la sala de plens de l’Ajuntament
La Policia Local explicarà com es poden tramitar denúncies per Internet a través del web municipal. L’Objectiu és posar a l’abast de totes els ciutadans de Malgrat, i també dels visitants, el sistema de denúncies per Internet amb la idea de millorar el servei, agilitar-lo i evitar esperes a l’oficina de denúncies.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.