radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Aquest migdia s’ha fet una jornada a Sta. Susanna per explicar com millorar la qualitat turística a L’alt Maresme.

Aquest migdia s’ha fet una jornada a Sta. Susanna per explicar com millorar la qualitat turística a L’alt Maresme.

COMPARTEIX-HO
, / 1309 0

La Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme han organitzat la sessió informativa per explicar la proposta d’aplicació del “Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions” a Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna.

Aquest sistema està promogut per la Secretaria General de Turisme del Ministeri d’Indústria, i té com a objectiu estratègic impulsar la qualitat en les destinacions turístiques. El que es pretén és que a banda que els establiments per separat tinguin una certificació de qualitat, sigui la població en la seva globalitat la considerada de qualitat. Ens ho ha explicat Anna Cris Gilaberte, gerent del consorci Costa del Maresme
-*
La mateixa Gilaberte explica que cada sector haurà d’adherir-se a uns protocols de bones practiques i que es comprovarà si efectivament es duen a terme, per aconseguir que la població sigui de qualitat turística
-*
No hem d’oblidar que l’alt maresme és el motor turístic de la comarca i on es concentren el major nombre d’infrastructures destinades a l’activitat turística.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.