radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Programa Palafollencs

Palafollencs

Presentat per: Jordi Ciurana i Berta Torres

Gènere: Cultural local

El Programa

Escolta el darrer programa

El nostre municipi té ara poc més de 9.000 habitants, però fa només 20 anys la xifra era menys de la meitat. Imagineu-vos com devia ser la vida a Palafolls el 1960, amb 1300 habitants o als anys 70, quan en prou feines superàvem els 2500 palafollencs.

Com eren els carrers, les places, les festes, les relacions entre els veïns, com s’anava a l’escola, on es festejava, com es vivia en una vila eminentment agrícola com PLF?

Us ho expliquem als Palafollencs.

Cada setmana li preguntem a palafollencs de tota la vida com es vivia en el Palafolls d’abans. Com recorden aquell poble ja desaparegut?. Però també li preguntem a persones que van venir a viure al nostre municipi provinents d’altres pobles més grans o industrials. Quina és la seva primera impressió de PLF?

També, a la part final parlem amb palafollencs o maresmencs que han decidit marxar a viure fora. Perquè es marxa de PLF per viure al Canadà, Mèxic, Nova York o per jugar a futbol a Moldàvia?

 

Palafollencs, amb Jordi Ciurana i Berta Torres

Horari d'emissió

 • Dimecres - 8:00 pm - 9:00 pm
 • Dimecres - 10:00 pm - 11:00 pm
 • Dijous - 2:00 pm - 3:00 pm

Notícies relacionades

  Altres programes

  Contacta amb el programa

  Pots contactar amb nosaltres durant l'emissió del programa per telèfon 93 761 47 01 o bé mitjançant el següent formulari

  Participa als concursos de Ràdio Palafolls