L’enquesta de valoració de la Festa Major ja supera la participació de l’any passat

Públic esperant l'actuació d'en Peyu. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins aquest proper diumenge es pot opinar sobre l’última Festa Major de Palafolls. El consistori va posar en marxa fa uns dies una enquesta en línia per tal de conèixer la valoració que fa la ciutadania sobre l’organització i programació dels actes de l’última edició de la festa.

Quan falten 4 dies per finalitzar el termini per respondre el qüestionari, ja s’ha superat el nombre d’enquestes fetes respecte l’any passat. Ja han contestat les preguntes 125 persones, una vintena més de les que ho van fer l’any passat. La majoria de les persones que han respost són joves d’entre 18 i 40 anys, en part degut al fet que l’enquesta només és activa de forma telemàtica a través d’un formulari a la pàgina web de l’Ajuntament de Palafolls.

Segons les dades preliminars, han estat més dones que homes els que han respost l’enquesta, i majoritàriament qui ha respost viu al centre.

L’enquesta de valoració està dividida en diversos blocs. Com és habitual, el formulari busca saber l’opinió sobre qüestions logístiques, com ara la reserva de places, el repartiment de les invitacions i el control d’accés a les diferents actuacions, així com demana la valoració de cadascun dels actes del programa de festes.

Es pot accedir al formulari a través d’aquest enllaç: Enquesta de valoració FM PLF 2021

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics