radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Finalitza l’estacionament de zona verda a Sant Lluís
, / 185 0 0

Finalitza l’estacionament de zona verda a Sant Lluís

COMPARTEIX-HO
Inici » Finalitza l’estacionament de zona verda a Sant Lluís

Des d’aquesta setmana ja no és necessari acreditar-se per poder estacionar als aparcaments de zona verda del barri de Sant Lluís. La mesura entra en vigor, cada any, quan es posa en marxa el parc aquàtic Marineland i incrementa el nombre de visitants al barri.

L’estacionament de zona verda permet als residents palafollencs estacionar als espais delimitats amb una línia de color verd, reservats exclusivament per ells, acreditant-se amb una targeta identificativa al parabrises del vehicle.

El parc aquàtic va finalitzar la temporada la setmana passada, i per tant a partir d’ara els aparcaments de zona verda de Sant Lluís passen a ser zones d’estacionament lliure. La mesura va implementar-se fa diversos estius per tal de garantir l’aparcament a la ciutadania palafollenca davant l’augment notable de visitants al parc aquàtic, on cal pagar per estacionar.

D’aquesta manera, Palafolls torna a tenir des d’avui aparcaments de zona blava -d’ús limitat amb rellotge horari- i zona d’aparcament lliure -delimitat amb línia blanca i sense cap restricció d’ús.