radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » Els Diablesfolls preparen el seu espectacle de Fum i Foc després d’un correbars amb bona rebuda

Els Diablesfolls preparen el seu espectacle de Fum i Foc després d’un correbars amb bona rebuda

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 263 0

La colla de diables de Palafolls va ser l’encarregada d’organitzar ahir dijous el correbars de la Festa Major. L’activitat, com tota la resta, ha estat enguany condicionada per la pandèmia, i ha calgut fer-la amb les mesures anti-Covid necessàries.

D’aquesta manera, els Diablesfolls van replantejar el format de correbars tradicional i el van traçar a partir d’un recorregut mantenint grups bombolla de 10 persones. A cada parada als establiments per beure o menjar s’establia un temps limitat, per tal de mantenir la seguretat i evitar el creuament de participants de diferents grups.

Nil Bayarri, membre de la colla dels Diablesfolls, remarcava ahir en una entrevista prèvia al correbars la importància de la col·laboració dels comerços palafollencs en aquesta iniciativa.

En total, al correbars d’enguany hi han participat un centenar de persones, en un total de 10 grups. La proposta, de fet, va tenir molt bona rebuda, ja que el primer dia d’inscripcions ja van esgotar-se les places.

Una altra de les membres de la colla dels diables palafollencs, Xènia Freixa, fa avui bona valoració del desenvolupament del correbars, i anima a la gent a gaudir de l’espectacle de Fum i Foc que la colla oferirà aquest vespre.

L’espectacle de Fum i Foc dels Diablesfolls comença al punt de dos quarts de 9 de la nit a la porta del Palauet. Abans, a les 7 de la tarda, s’ofereix el concert de l’Orquestra Selvatana, al parc de Joaquim Ruyra, i a la mateixa hora comença el primer dels concerts de barraques, el que protagonitza La Moska. A les 10 de la nit, la Selvatana oferirà l’actuació de la seva Big Band, i a dos quarts d’11, a l’AlterFesta, hi actuarà Karaokes Band.