Condemnat a 8 anys de presó per violar una noia a Blanes el cap d’any del 2015

Façana de l'Audiència de Girona.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Audiència de Girona ha condemnat a 8 anys de presó l’acusat de violar una noia i retenir-la durant hores en un pis de Blanes la matinada de Cap d’Any del 2015.

A més, el tribunal acorda l’expulsió del país del violador, d’origen marroquí, quan accedeixi al tercer grau o a la llibertat condicional.

Façana de l’Audiència de Girona.

Tot va començar quan la víctima i els seus amics van sortir a una discoteca de Blanes la nit de Cap d’Any. En acabar la festa, els amics van decidir tornar a casa, però la noia es va adonar que no portava la bossa de mà. Per aquest motiu, va tornar a la porta de la discoteca per entrar a buscar-la.

En aquell moment, el condemnat la va abordar assegurant que  ell tenia la seva bossa de mà. L’home, de 33 anys, va descriure el contingut de la mateixa i li va dir que si volia recuperar-la que l’havia de seguir a casa seva. Així va aconseguir enganyar la víctima per portar-la al seu domicili, situat just davant la discoteca. 

En arribar a l’apartament, el condemnat  la va empènyer i la va violar dues vegades mentre la subjectava amb força i li estirava els cabells per tal de forçar-la.

Quan l’home es va adormir i la víctima va intentar escapar, però no ho va aconseguir perquè la porta de l’apartament estava tancada amb clau. 

L’endemà al matí la noia va convencer l’agressor per sortir a esmorzar plegats i quan eren al carrer van trobar-se un familiar de la noia que l’estava buscant. Llavors la noia va poder denunciar al familiar el que li havia passat i l’agressor va fugir.

Hores més tard els mossos el van detenir. 

Ara el tribunal no ha cregut la versió de l’agressor i l’ha condemnat  a 8 anys de presó i 8 més de llibertat vigilada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics