radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » El CAP de Palafolls comença a aplicar avui el nou horari d’estiu

El CAP de Palafolls comença a aplicar avui el nou horari d’estiu

COMPARTEIX-HO
, / 520 0

L’Ajuntament ja ho confirmava al ple d’aquest dijous i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ja ho va anunciar fa un mes enrere: a partir d’avui, el Centre d’Atenció Primària de Palafolls canvia el seu horari habitual i comença a fer horari d’estiu.

D’aquesta manera, des d’avui dilluns qui vulgui ser atès al CAP palafollenc pot dirigir-s’hi entre les 8 del matí i les 3 de la tarda. Fora d’aquestes hores, els palafollencs i palafollenques que tinguin urgències mèdiques no vitals hauran d’anar al CAP de Malgrat de Mar, que durant els mesos d’estiu atén les 24 hores del dia i que serà el centre de referència al municipi.

L’horari d’estiu del CAP de Palafolls es manté en vigor des d’avui i fins passada la Festa Major de setembre. En el cas de l’ambulatori de Malgrat, ja fa un mes que opera amb els nous horaris d’estiu, i que el mantenen en funcionament durant les 24 hores del dia fins el 12 de setembre.

Els que no canvien d’horaris aquest estiu són els centres d’atenció primària de Calella i Lloret, que mantenen les seves obertures habituals.