L’”Aire” finalitza amb més espectadors que la Festa Major Petita

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Diumenge al vespre, amb el concert de Beth, es posava el punt i final al “Festival Aire” de Palafolls, una programació alternativa a la Festa Major Petita que per culpa de la covid no s’ha pogut fer com es fa habitualment.

La majoria d’actes va penjar el cartell de localitats exhaurides i no s’ha registrat cap incidència. 

Per tot plegat la regidoria de cultura valora molt positivament el festival. Susanna Pla, regidora de cultura de Palafolls, destaca el repte que suposa programar actes culturals i, alhora, garantir totes les mesures per evitar contagis de covid19.

El Festival Aire ha volgut oferir alternatives per diferents edats; des d’espectacles infantils i fins a concerts musicals de diferents estils.

Els espectacles d’Abba The new Experience o el del Monstre de Colors van reunir unes 400 persones, el de Beth tot i tenir ple absolut, va tenir menys espectadors perque es feia en un espai més petit. Els que menys espectadors van tenir van ser els concerts joves, ja que es van haver de fer a la tarda i amb les habituals condicions anticovid de mantenir-se asseguts, sense poder menjar o beure.

Tot i que l’Aire ha aconseguit més espectadors i participants que el que era habitual a la Festa Major Petita, el consistori de moment no ha decidit què passarà amb aquest festival, un cop s’aixequin les restriccions i es pugui tornar a fer l’habitual programació festiva. Entre les opcions; que l’Aire quedi fixat com a nou tipus de Festa Major, o ve que es mogui en el calendari i mantenir així les dues programacions.

Ara el consistori es bolcarà en la programació del Sant Jordi, a finals de mes, amb diferents activitats previstes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics