radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Una cinquantena d’infants participen a l'”AcampaCovid” de l’Esplai El Pas

Una cinquantena d’infants participen a l'”AcampaCovid” de l’Esplai El Pas

COMPARTEIX-HO
, / 259 0

Foto: Esplai El Pas (@esplaielpas)

L’entitat d’educació en el lleure de Palafolls ha impulsat enguany aquesta activitat, adaptada a les circumstàncies de la pandèmia. Es tracta d’una acampada que vol substituir la tradicional sortida que, durant els dies de Setmana Santa, fa l’Esplai el Pas amb els infants i joves que acull.

El lleure no s’ha escapat de les afectacions i adaptacions obligades per la pandèmia de la COvid-19, però això no ha impedit que l’esplai palafollenc hagi decidit impulsar l’anomenada “AcampaCovid”.

Pau Jambou, monitor de l’Esplai EL Pas, explica que el que s’ha fet és condensar les activitats al mateix municipi i fer-les entre 10 del matí i 7 de la tarda, a través d’un eix temàtic que ha inclòs tallers, sortides i gimcanes.

L’“AcampaCovid” és l’exemple de com ha calgut adaptar l’activitat de l’educació en el lleure de l’Esplai El Pas, que com tota la resta de sector ha vist com les restriccions l’obligaven a replantejar per complet el seu calendari d’activitats d’un curs totalment atípic, degut a la pandèmia.

En aquest sentit, Jambou recorda que l’entitat ha recuperat l’activitat des de fa poc més de dues setmanes, després d’una aturada de més d’un mes. Tot i així, la represa s’ha hagut de fer condicionada per les noves mesures.

Amb les actuals restriccions dictades pel Procicat, des de l’Esplai El Pas continuen necessitant l’ajuda de monitors externs a l’entitat per poder continuar fent les seves activitats d’educació en el lleure.