radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Blanes aprova per primera vegada un Pla d’Inversions Plurianual de 30 Milions d’euros

Blanes aprova per primera vegada un Pla d’Inversions Plurianual de 30 Milions d’euros

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 245 0

L’Ajuntament de Blanes va tirar endavant al ple d’aquest dijous un Pla d’Inversions Plurianual 2021-2024, un projecte que s’impulsa per primera vegada al municipi.

Segons el consistori blanenc, aquest pla és pioner pel fet que és la primera vegada que s’impulsa al municipi i perquè va més enllà d’un mandat. D’altra banda, afirma l’ajuntament, aquest pla d’inversions genera un sistema que permetrà fer inversions “a llarg termini”, però sense haver d’endeutar-se a nivell bancari; el procediment, recorda el consistori, a què han de recórrer habitualment les administracions locals per poder finançar les seves inversions.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, aquest pla d’inversions estableix les principals prioritats pels propers quatre anys i permetrà fer grans projectes a llarg termini, entre ells la reforma de l’Avinguda Vila de Madrid, a la Zona Turística; l’arranjament del barri de Valldolig, així com la protecció del Jaciment Romà dels Padrets i del Delta de la Tordera.

Durant el mateix punt del ple de dijous a l’Ajuntament de Blanes també va aprovar-se provisionalment l’expedient de modificació del pressupost municipal vigent, que autoritza a fer les operacions comptables necessàries per finançar els projectes. El pla està valorat en uns 30 Milions d’euros, i s’ha aprovat amb el suport de tots els grups polítics municipals del ple de Blanes.