radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » La Volta Ciclista a Catalunya torna a passar per Palafolls

La Volta Ciclista a Catalunya torna a passar per Palafolls

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 126 0

Avui dilluns ha començat a Calella la Volta Ciclista a Catalunya. La primer etapa, que és circular amb inici i final a aquesta ciutat veïna, ha passat pel nostre municipi.

En concret, aquest migdia els 168 ciclistes participants a la prova han travessat Palafolls per la carretera d’accés a la Costa Brava, la B-682, en direcció a Blanes i Lloret.

El pas dels ciclistes i de la corrua de cotxes oficials i dels 24 equips participants han obligat a tallar la carretera dels semàfors des quarts de 12 del migdia i durant poc més d’una hora.

Això ha provocat molèsties als vehicles que havien de creuar la carrereta entre Sant Lluís i el centre de Palafolls, sobretot a l’hora de la sortida escolar. Tot i això, i mentre s’ha pogut fer, la Policia Local de Palafolls ha donat pas a la zona dels semàfors per garantir la màxima fluïdesa de vehicles en aquest punt del nostre municipi.

No és la primera vegada que la Volta a Catalunya passa pel nostre municipi. Ho ha fet en diferents edicions i amb diferents recorreguts. A banda del seu pas per la carretera d’accés a la Costa Brava, també ha passat per la carretera del Molí Vell o per la N-II direcció a Tordera. De fet, les darreres edicions de la prova ciclista han tingut Calella com a primera etapa de la competició, cosa que ha facilitat el pas dels ciclistes pel nostre municipi.

En la primera etapa de la cursa d’enguany, que arriba a l’edició número 100, els corredors han completat 178.5km. Han sortit de Calella a 2/4 1 del migdia i han resseguit la N-II fins a Palafolls on s’han desviat per la carretera d’accés a la costa brava fins a Tossa. Després han passat per Vidreres, Sils, Anglès, Sant Hilari Sacalm, Santa Fe del Montseny, Sant Celoni, Sant Cebrià de Vallalta per retornar a la N-II a Sant Pol i fins a Calella, on s’ha acabat aquesta primera etapa.

La Volta Ciclista a Catalunya s’allargarà fins el proper dia 28 de març.