radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » La Policia Local de Palafolls treballa la mobilitat segura amb els alumnes de P-4 de Les Ferreries

La Policia Local de Palafolls treballa la mobilitat segura amb els alumnes de P-4 de Les Ferreries

COMPARTEIX-HO
, / 229 0

El cos local de seguretat continua aquesta setmana amb les seves activitats per difondre l’educació viària entre els més petits del municipi. Aquest dimarts els alumnes de P-4 de l’escola Les Ferreries han acompanyat als agents de la policia en un recorregut per diversos passos de vianants propers al centre. Els infants també han visitat les dependències de la Policia Local, on han conegut les conductes amb més o menys risc d’accident al carrer, així com han visionat diversos vídeos sobre seguretat viària.

Ho explica el sergent de la Policia Local de Palafolls, Xavi Reina,

L’activitat és similar a la gimcana que ha dut a terme recentment la Policia Local de Palafolls amb infants més grans del centre, però en aquest cas l’activitat s’adapta als alumnes de P4.

Avui dimecres el cos local acompanyarà altres alumnes en aquesta activitat, que anirà seguida de més propostes educatives de cara a la setmana vinent, quan la policia farà el circuit de mobilitat segura amb alumnes de les Ferreries amb bicicleta o patinet.

De cara al mes d’abril, la Policia Local de Palafolls preveu fer noves activitats amb alumnes de l’escola Mas Prats. El cos ha avançat que estan en contacte amb els reposables del centre per oferir les gimcanes sobre mobilitat segura als alumnes de 2n i 5è de primària.