radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Preocupació creixent pels botellons amb menors al nostre municipi

Preocupació creixent pels botellons amb menors al nostre municipi

COMPARTEIX-HO
, / 576 0

Antic Hostal Bellavista. RP

Aquest dissabte al vespre, els serveis d’emergència van haver evacuar a l’hospital una menor d’edat amb símptomes de coma etílic. La noia s’havia juntat a beure amb una 15a d’amics en un espai abandonat del nostre municipi, a racer de possibles mirades de veïns i de la policia. 

Fins a tres cotxes de policia i una ambulància van anar al lloc dels fets, un antic hostal abandonat entre Sant Lluís i Malgrat, on sovint s’hi veuen joves al seu interior.

La policia va identificar a la 15a d’amics que participaven al botelló, molts dels quals eren menors d’entre 15 i 17 anys.

Hores abans, la Policia Local també va identificar i multar a una 15a d’amics que s’havien reunit a la zona del Castell a mitja tarda per fer botelló. A un d’elles se li va incautar un bat de beisbol que portava al cotxe..

Ho explica els sots inspector de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín.

Des de l’estiu els episodis de grups de joves quedant a les nits per fer botellots al nostre municipi s’ha anat reproduint amb freqüència. Ara amb el fred escullen llocs arresarats com els immobles abandonats del Molí Vell o de l’antic hostal Bellavista.

Un problema que no és exclusiu de Palafolls, però que preocupa a l’Ajuntament de Palafolls que treballa per buscar una solució a un problema complicat. Susanna Pla, regidora de Joventut i governació explica que el botellot de joves no és un problema nou, però que la pandèmia ha propiciat que sigui més evident.

La majoria dels 30 identificats aquest cap de setmana fent botellons al municipi eren menors d’edat que, després d’identificar i multar, són lliurats als seus pares o tutors legals per tal que se’n facin càrrec.