radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Vaga a la logística d’Oysho per reclamar un conveni laboral digne

Vaga a la logística d’Oysho per reclamar un conveni laboral digne

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 226 0

Foto: RP

Avui dilluns els treballadors de la plataforma logística d’Oysho estan convocats a una jornada de vaga. Oysho és una de les marques de la multinacional gallega Inditex i té la seva base logística a la zona de l’antiga Fibracolor, a Tordera.

El sindicat convocant, CCOO, afirma que després de més d’un any de reunions i davant la impossibilitat d’arribar a un acord en les negociacions del conveni col·lectiu, el comitè d’empresa i la secció sindical de CCOO d’Oysho Logística a Tordera han convocat aquesta jornada de vaga per avui dilluns amb la intenció d’exigir un conveni digne per a les persones que treballen en aquesta plataforma logística del Grup Inditex.

Segons CCOO d’Indústria de Catalunya, la vaga i les reivindicacions de la plantilla són per poder equiparar les seves condicions laborals amb les dels treballadors de la resta de plataformes logístiques del Grup Inditex, ja que denuncien que els d’Oysho tenen unes condicions per sota de la resta.

En parla Ainhoa Salvador, secretària general de la Secció Interempreses de CCOO del Grup Inditex.

Salvador afirma que la seva intenció és reprendre el diàleg sobre la negociació col·lectiva, però assegura que si l’empresa no està disposada a parlar continuaran les protestes.

Entre Palafolls i Tordera hi ha les logístiques de Bershka, Massimo Dutti, Oysho i la marca Uterqüe.