radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Prop de 200 persones participen a “El Marxant d’Art”, l’escape room de Carnestoltes de Palafolls

Prop de 200 persones participen a “El Marxant d’Art”, l’escape room de Carnestoltes de Palafolls

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 188 0

Aquest dissabte, entorn a 200 persones van participar a l’activitat organitzada des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls davant la impossibilitat de celebrar la tradicional rua de Carnestoltes.

El coronavirus no va impedir que diversos grups juguessin a l’escape room “El Marxant d’Art”, una proposta que van dur a terme arreu del poble, ajudats per una aplicació mòbil i complint amb totes les mesures anti-Covid.

Susanna Pla, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, fa bona valoració de l’activitat.

Els participants a l’escape room van rebre les instruccions des del Teatre de Palafolls per part dels organitzadors de l’activitat, i posteriorment van posar-se en marxa resolent els enigmes en diversos indrets de Palafolls per intentar descobrir el responsable del robatori de les obres d’art.

Des del consistori palafollenc s’afirma que la d’aquest dissabte ha estat una activitat més seguint la línia de les que s’estan organitzant des de l’arribada de la pandèmia, i que l’àrea de Cultura considera necessàries per poder seguir oferint propostes a la població.

Pla considera que, des de l’inici de la pandèmia, s’està aconseguint mantenir una oferta de cultura segura al municipi, i es mostra convençuda que cal seguir apostant en aquest sentit.