radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Una escola ciclista de Malgrat busca espai per la seva activitat i denuncia inacció per part del consistori

Una escola ciclista de Malgrat busca espai per la seva activitat i denuncia inacció per part del consistori

COMPARTEIX-HO
, / 318 0

L’Escola de Ciclisme MRT de Malgrat de Mar reclama poder disposar d’un espai on fer arribar la pràctica de la bicicleta als infants i joves que acull des de fa ja un any i mig.

Habitualment, sobretot amb el bon temps, aquesta escola duu a terme la seva activitat al bosc de Santa Rita, però durant els mesos d’hivern es veuen obligats a fer les sessions a llocs on hi ha llum. Abans de l’arribada de la pandèmia, l’Ajuntament de Malgrat els va cedir l’ús d’una petita pista de ciment al costat del Pavelló Germans Margall, però l’arribada de la Covid-19 i les restriccions va fer que calgués replantejar un canvi d’espai.

Albert Brunet, responsable de l’Escola de Ciclisme MRT, ha explicat a aquesta emissora que fa mesos que estan intentant tenir una resposta per part del consistori i que s’han reunit amb la regidoria d’Esports, però afirma que fins ara no han arribat a cap solució.

Brunet explica que des de l’Escola de Ciclisme van demanar permís a l’Ajuntament de Malgrat per poder dur a terme les classes a l’esplanada situada entre el carrer Josep Caralt i l’avinguda Josep Ragull i Vilaró, prop del gimnàs Més Malgrat, però assegura que el consistori els ho va denegar al·legant que no era un espai idoni per la pràctica esportiva. Aquest passat dijous, un cop muntat el circuit, des de l’ajuntament se’ls va aixecar una acta.

Brunet entén que l’acta està justificada, però que no ho està que no rebin resposta per part del consistori per poder gestionar aquest tema. En aquest sentit, considera que se’ls ha negat la possibilitat de dur a terme la seva pràctica amb els infants i joves sense abans haver-se interessat per saber què és el que fan.

Des de l’Escola de Ciclisme MRT de Malgrat asseguren que han rebut una àmplia resposta de la població a les seves demandes, la qual agraeixen, i entre elles ha sorgit també la possibilitat de fer les classes en algun espai de Palafolls.

Tot i així, afirmen que el que volen és poder-se asseure amb l’ajuntament i trobar un espai a Malgrat de Mar per dur a terme la seva pràctica; un municipi on, asseguren, l’entitat sempre s’ha implicat no només a nivell esportiu sinó també en àmbits com el cultural o el social.