radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
Home Policial - Judicial La Policia Local de Palafolls comença a rebre la vacuna contra la Covid-19

La Policia Local de Palafolls comença a rebre la vacuna contra la Covid-19

COMPARTEIX-HO
, / 185 0

Avui dimecres, els primers agents del cos local de seguretat de Palafolls han començat a rebre la vacuna del cornavirus. Ho han fet al Local Social de Mas Borinot de Blanes, on aquests dies continua l’administració de les dosis de la vacuna als cossos de seguretat i emergències.

Segons han informat des de la Policia Local de Palafolls, a partir d’avui els agents aniran passant per l’espai a rebre la vacuna, i així ho ha aniran fent al llarg d’aquesta setmana i els següents dies.

Blanes és un dels quatre punts de la Regió Sanitària Girona on s’està vacunant amb les dosis de Moderna i AstraZeneca, procés que va començar ara fa uns dies a la sala de plens del consistori blanenc, espai habilitat per la vacunació. Ara l’emplaçament és el Local Social de Mas Borinot, on almenys fins a finals de mes continuaran administrant-se les dosis per part de l’equip d’atenció primària de salut dels ambulatoris de Blanes.