radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
Home Comarcal Blanes i Malgrat engeguen el procés participatiu per protegir la desembocadura del Delta de la Tordera

Blanes i Malgrat engeguen el procés participatiu per protegir la desembocadura del Delta de la Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 135 0

Foto: Agents Rurals

Avui dimarts ha arrencat el procés participatiu als municipis veïns de Blanes i Malgrat de Mar que ha de servir perquè la ciutadania opini sobre la normativa i eines necessàries per la protecció de la zona de la desembocadura del Delta de la Tordera.

Actualment, els consistoris dels dos municipis estan treballant conjuntament per disposar d’eines legals per protegir l’espai, a través d’una ordenança que reguli els usos i accessos a la zona, així com que es declari l’espai com a “Reserva Natural Parcial”. De fet, el passat mes de desembre tots dos ajuntaments ja van signar un acord per sol·licitar aquesta declaració a la Generalitat de Catalunya.

El procés conjunt de participació ciutadana, que no és vinculant, estarà obert des d’avui i fins el dia 5 de març, i s’hi podran fer aportacions a través de les respectives pàgines web municipals de Blanes i Malgrat de Mar.

La setmana vinent, els dos consistoris han preparat una presentació telemàtica del projecte, que es durà a terme el dilluns 22 a les 7 de la tarda, i de cara al dijous 25 els dos municipis acolliran una exposició informativa. En el cas de Malgrat de Mar es podrà veure d’11 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda a les Peixateries Velles, mentre que a Blanes s’oferirà només al matí, de 10 a 1, al Passeig Cortils i Vieta.