radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00 -14:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal L’Hospital de Blanes atura temporalment l’activitat quirúrgica d’un dels quiròfans per treballs de millora

L’Hospital de Blanes atura temporalment l’activitat quirúrgica d’un dels quiròfans per treballs de millora

Comarcal Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 130 0

Autoclau, màquina situada a la zona d’esterilització de l’Hospital de Blanes – Foto: CSMS

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit aturar, a partir d’avui i de forma temporal, l’activitat d’un dels quiròfans de l’Hospital Comarcal de Blanes. El motiu, segons informa l’ens sanitari, són unes obres de millora a la zona d’esterilització de l’àrea quirúrgica del centre, que es preveu que s’allarguin com a màxim 3 setmanes, i que han de permetre renovar la màquina d’esterilització del material quirúrgic, coneguda com a autoclau.

En parla el doctor Josep Maria Prats, director d’Atenció Quirúrgica i Especialitats Quirúrgiques.

Segons afirma la CSMS, aquestes obres afecten directament l’activitat d’un dels quiròfans annexos a la zona d’esterilització on es farà la reforma. D’aquesta manera, per evitar el risc de contaminació derivat d’aquests treballs, la corporació ha decidit suspendre temporalment l’activitat i poder garantir en tot moment la seguretat dels pacients.

L’ens ha informat que, mentre durin els treballs de millora, es prioritzen les cirurgies sense ingrés i s’ajornen les operacions de traumatologia que sí que requereixen ingrés, principalment les intervencions de pròtesis i les d’oftalmologia -més concretament, cataractes.

La corporació informa que a aquells pacients que s’han hagut de desprogramar se’ls tornarà a citar un cop es reprengui l’activitat després de finalitzar la millora en l’equipament.