radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
Home Salut Coronavirus Palafolls suma un centenar de contagis per coronavirus durant el gener

Palafolls suma un centenar de contagis per coronavirus durant el gener

COMPARTEIX-HO
, / 245 0

En el primer mes de l’any s’han detectat 103 nous contagis per coronavirus al nostre municipi. Són dades del Departament de Salut, que sumen els positius en proves PCR i també en els tests d’antígens.

Són, de mitjana, 3.3 contagis diaris, però mirant la gràfica publicada ahir per RP a les seves xarxes, es veu clarament una setmana crítica. Del 6 al 12 de gener es van comptabilitzar 37 contagis, una punta destacada que podria respondre als contactes socials de Nadal i Cap d’any. D’aquests 103 contagis de gener, 53 són dones i 50 són homes.

Actualment, tot i que l’RT està per sota d’1 -ahir estava situada a Palafolls en el 0.7-, l’índex de risc de rebrot continuava molt alt, en els 362 punts.

A Malgrat de Mar el gener ha deixat 268 contagis, més de 8 contagis diaris, mentre que a Tordera en van ser 176 i a Blanes 358.

A l’altra banda de la balança hi ha els usuaris de l’única residència de gent gran de Palafolls, que des de l’inici de la pandèmia no ha registrat cap cas positiu i que ja la passada setmana va completar la segona vacunació contra la Covid-19 a residents i professionals.