radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat La campanya #PelsValents supera els 1.000 euros de recaptació

La campanya #PelsValents supera els 1.000 euros de recaptació

COMPARTEIX-HO
, / 147 0

La iniciativa solidària impulsada, en part, des del cos de la Policia local de Palafolls ha aconseguir recaptar un total de 1.019 euros, que aniran destinats a la construcció del Sant Joan de Déu Pediàtric Center Barcelona i per la investigació del càncer infantil.

La campanya #PelsValents va començar ara fa 3 mesos, durant els quals el cos local de seguretat ha estat venent  mascaretes solidàries.

De fet, la iniciativa encara no ha acabat, i les persones interessades en col·laborar-hi poden seguir adquirint les mascaretes a les dependències de la Policia Local de Palafolls, al Fòrum Palatiolo, a través d’un donatiu de 9 euros per les mascaretes d’adult i 8 euros per les infantils. Es tracta de mascaretes homologades FFP2 amb dos models -de colors negre i blanc, i blau i rosa- i que es poden rentar una seixantena de vegades.