radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00 -14:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports Podi palafollenc al Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta disputat al Vendrell

Podi palafollenc al Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta disputat al Vendrell

COMPARTEIX-HO
, / 203 0

Foto: CD Palafolls

L’atletisme palafollenc ha tornat a sumar nous bons resultats aquest passat cap de setmana. A El Vendrell s’hi va disputar ahir diumenge al matí el Campionat de Catalunya de Marxa en diferents categories.

A la de Sub12 femení hi participaven dues atletes palafollenques, Mar Páez i Íngrid Massó, que havien de disputar un recorregut de 2.000 metres sobre circuit urbà; una prova que va disputar-se poc minuts després de la 1 del migdia.

Páez va aconseguir entrar al podi amb un tercer lloc del Campionat, i Massó va obtenir una 11a posició.

La disputa d’aquesta prova a la capital del Baix Penedès ha estat de les poques a les quals poden concórrer les atletes palafollenques, ja que la Federació Catalana d’Atletisme es veu limitada a la organització de més competicions per culpa de la Covid-19. En aquest sentit, des del CD Palafolls afirmen que les esportistes del nostre municipi aprofiten les poques ocasions que hi ha per poder competir.

De fet, per participar a la prova vendrellenca les atletes palafollenques, igualment com la resta de competidors, van haver de signar les respectives declaracions responsables de salut davant del coronavirus.