radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Inici » Segona jornada de talls de llum aquest matí a Ciutat Jardí

Segona jornada de talls de llum aquest matí a Ciutat Jardí

COMPARTEIX-HO
, / 141 0

Tal i com havia comunicat prèviament Endesa, entre ahir dimarts i avui dimecres s’estan duent a terme talls programats en el subministrament elèctric en diverses zones de Palafolls. Ahir va ser el torn de diversos disseminats del municipi i del barri de Sant Lluís, així com Ciutat Jardí i Sant Genís, i avui el tall torna a afectar diversos carrers i vies de la mateixa urbanització de Ciutat Jardí.

En concret, Endesa preveu que el tall s’allargui entre les 8 del matí i les 12 del migdia, i segons la companyia afectarà a l’avinguda dels Arbres i als carrers Afores, Alzinar, Ametller, Arboços, Avets, Cadernera, Castanyer, Cedres, del Pi, Dels Moral, Faisà, Figuera, Gavines, Llorer, Morer, Ocells, Oliver, l’Olivera, Rossinyol, Roures, Viñets, Xiprers i Vímets, així com a la via del Túnel IV A-19.

Segons la companyia elèctrica, els treballs són deguts al manteniments a la xarxa en aquests punts.