radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
Home Esports Les entitats esportives de Palafolls continuen entrenant en els espais exteriors

Les entitats esportives de Palafolls continuen entrenant en els espais exteriors

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 172 0

Les restriccions marcades des del Procicat per evitar contagis per covid19 i que han obligat a tancar les instal·lacions esportives, han obligat a reubicar l’activitat dels clubs esportius locals.

Tot i que les competicions s’han aturat en categories amateurs i escolars, els clubs locals continuen entrenant amb totes les mesures de seguretat. Ho fan a les pistes i instal·lacions esportives exteriors que hi ha al nostre municipi. 

Així s’estan utilitzant el camp de futbol, la pista poliesportiva de la Figuerassa i des d’aquesta setmana també s’utilitza la pista exterior del Palauet i el jardí del propi Palauet.

Aquests equipaments estan tancats per a l’ús privat dels palafollenc i només les entitats locals poden usar-les prèvia autorització del consistori, que s’encarrega del manteniment i de coordinar els horaris per permetre l’ús de totes les associacions esportives. En parla Sonia González regidora d’esports.

Des d’aquesta setmana la pista exterior del Palauet, la més antiga del municipi i que habitualment està oberta al públic en general, s’ha restringit a un ús de les entitats esportives, ja que són moltes les que volen continuar amb els entrenaments i poques les opcions exteriors per poder seguir l’activitat esportiva.

En aquest sentit l’Ajuntament explica que s’ha detectat alguns comportaments incívics de persones que usen les instal·lacions que estan tancades o que només es poden usar per clubs i entitats esportives degudament identificades, coordinades i amb les corresponents mesures de seguretat.

El consistori demana a la ciutadania que no faci ús de les instal·lacions esportives com les pistes de la Figuerassa o les exteriors del Palauet, ja que són per ús exclusiu d’entitats degudament constituïdes