radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Economia Cau prop d’un 21% el nombre de matriculacions de vehicles durant l’any passat 

Cau prop d’un 21% el nombre de matriculacions de vehicles durant l’any passat 

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 151 0

El 2020 va ser també un mal any pel sector de l’automòbil. Ho demostren les dades de matriculacions per exemple al nostre municipi, on han caigut un 20.7% respecte l’any anterior.

En tot el 2020 es van matricular al nostre poble 279 vehicles, una 70a menys que l’any abans. Destaquen els 0 vehicles matriculats el mes d’abril, en plena primera onada amb el confinament domiciliari i el tancament de l’activitat econòmica., mentre que al juliol es van registrar 42 matriculacions, el millor mes dels últims 3 anys pel que fa a la matriculacions de nous vehicles.

Si ens fixem, amb les adquisicions de vehicles veurem que els turismes són els que han patit un descens més destacable, amb una caiguda del 30%. A l’altra banda de la balança, les motocicletes que són els únics vehicles que han augmentat a Palafolls. Se n’han matriculat 87, 8 més que l’any anterior i molt per sobre dels ciclomotors, ja que en tot l’any passat se’n van matricular només 4.

A l’any passat es van matricular 9 camions i 9 camionetes a Palafolls.

Tot i això, i en comparació a la resta de poblacions veïnes, Palafolls és on menys ha caigut el nombre de noves matriculacions, ja que a Tordera ha caigut més d’un 31%, 29% a Pineda o un 23% a Malgrat de Mar