radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00 -14:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Blanes decideix obrir tres pistes a l’aire lliure per l’entrenament de les entitats esportives

Blanes decideix obrir tres pistes a l’aire lliure per l’entrenament de les entitats esportives

Comarcal Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 129 0

Foto: Ajuntament de Blanes

La ciutat veïna de Blanes ha decidit obrir, de forma excepcional, tres pistes esportives del municipi a l’aire lliure perquè hi puguin entrenar diferents clubs esportius de la vila. La mesura ve motivada per la impossibilitat d’utilitzar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva degut a la pròrroga de les restriccions.

Segons afirma l’Ajuntament de Blanes, la mesura s’ha pres de manera totalment excepcional, i els espais s’obren sempre sota vigilància i control. Es tracta de les pistes de Mas Florit, de la Plaça 11 de Setembre i de l’Avinguda Europa.

Des del Departament d’Esports del consistori blanenc s’ha remarcat que a les pistes no s’hi poden practicar totes les disciplines esportives, ja que no hi ha totes les mesures reglamentàries ni tampoc el material necessari.

D’altra banda, l’ajuntament ha recordat que els entrenaments de les entitats s’han de realitzar de forma adaptada, individualment i amb un aforament de 18 persones com a màxim, inclòs l’entrenador o entrenadora, així com cal aplicar totes les mesures de prevenció i higiene anti-Covid.

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ha demanat a les entitats que vulguin utilitzar les pistes que es posin en contacte amb el consistori per organitzar els espais, que des d’avui dilluns obren les portes als clubs.