radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00 -14:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Malgrat posa en marxa la seva policia de proximitat

Malgrat posa en marxa la seva policia de proximitat

COMPARTEIX-HO
, / 130 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

El cos local de seguretat de Malgrat de Mar ha activat des d’aquesta setmana el nou servei de policia de proximitat. Segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat, es tracta d’una nova branca del cos que neix amb la voluntat d’oferir un servei “proper i proactiu per millorar la qualitat de vida al poble i la satisfacció de la ciutadania”.

Actualment són quatre agents els que formen part del servei de policia de proximitat, amb torns de matí i de tarda. Segons afirma el consistori malgratenc, les patrulles d’aquest nou àmbit policial són “expertes en el seu territori i s’adapten dia a dia a les necessitats que puguin sorgir”.

Aquest dilluns van començar les tasques de patrullatge al barri de Malgrat Nord. El consistori té la intenció d’ampliar el servei a totes les zones del municipi.

Des de la regidoria de la Policia Local de l’Ajuntament de Malgrat de Mar s’ha defensat el model policial dels últims anys al municipi, i s’afirma que la incorporació d’aquesta unitat de proximitat es planteja tenint en compte que, assegura, “no s’ha de renunciar a l’eficiència a la qual estan acostumats”.