radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » S’aixequen una vintena d’actes durant el cap de setmana a Palafolls per incomplir el confinament municipal

S’aixequen una vintena d’actes durant el cap de setmana a Palafolls per incomplir el confinament municipal

COMPARTEIX-HO
, / 379 0

La Policia Local de Palafolls ha registrat al llarg d’aquest passat cap de setmana un total de 19 denúncies a persones que havien incomplert el confinament municipal, que des de dijous es manté en vigor durant tots els dies de la setmana i que impedeix la mobilitat entre termes municipals exceptuant només motius justificats.

Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, explica que es tracta de persones de les poblacions veïnes de Blanes, Tordera i Malgrat, i que han estat denunciades a través dels controls aleatoris de la carretera que ha establert el cos policial aquests dies; una mesura que, segons Marín, resulta efectiva.

A diferència de la primera vegada en què va aplicar-se el confinament perimetral per municipis, aquest cop la mesura s’aplica tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge. Aquesta i la resta de noves mesures establertes dijous passat per fer front a la Covid-19 es mantindran en vigor, almenys, fins el proper 17 de gener.