radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Salut Coronavirus Recula lleugerament el nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Recula lleugerament el nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Coronavirus Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 198 0

Segons les últimes dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, corresponents a ahir dilluns, actualment hi ha 67 pacients ingressats per Covid-19 als dos hospitals de la nostra zona. Són 4 persones menys que el passat dijous.

Del total, 32 pacients estan ingressats a l’Hospital Sant Jaume de Calella, 16 al sociosanitari de la mateixa població i 19 a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Pel que fa als professionals sanitaris dels centres, actualment se’n registren 29 de positius i en aïllament, així com 4 persones confinades per contacte estret amb un positiu.

D’altra banda, segons les dades de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, s’ha situat als 672 punts -ha baixat 43 punts respecte l’última actualització-, mentre que l’RT també baixa i se situa ara a l’1,19 -37 centèsimes menys que l’última dada.

Malgrat la lleugera davallada de les xifres, des de la CSMS es continua fent una crida a no abaixar la guàrdia davant la pandèmia, insistint en què cal continuar minimitzant el contacte social  i aplicant les mesures de prevenció i seguretat bàsiques davant la Covid-19, com són l’ús de mascareta, rentat de mans freqüent i distància de seguretat.