radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Palafolls presenta avui el nou servei de taxi a demanda

Palafolls presenta avui el nou servei de taxi a demanda

Mobilitat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 363 0

Dilluns de la setmana que ve, dia 18 de gener, entrarà en funcionament el nou servei de taxi a demanda a Palafolls, una nova opció de mobilitat que ha impulsat el consistori amb la voluntat d’ampliar les alternatives de transport públic al municipi.

Es tracta d’un servei adreçat a totes les persones que visquin a Palafolls, amb prèvia sol·licitud via telefònica. En el cas dels menors d’edat que vulguin fer-ne ús es necessitarà una autorització del tutor legal. El taxi a demanda funcionarà de dilluns a divendres, entre dos quarts de 8 del matí i les 8 del vespre.

Helena Carles, regidora de Transports de l’Ajuntament de Palafolls, explica que el servei facilita el trajecte entre la porta del domicili de la persona sol·licitant i una de les dues parades que s’habilitaran al centre de Palafolls, una davant del CAP i l’altra a la plaça del Fòrum Palatiolo. El servei també es pot demanar a la inversa.

La gestió del servei es fa des de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, que s’encarrega de rebre les trucades i coordinar les cites. Per demanar el taxi cal trucar amb 24 hores d’antelació al telèfon 900 69 65 66 -amb atenció de dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre.

El cost del servei és de 2 euros per persona i trajecte, i en cas de fer recorreguts semblants amb un taxi amb prou capacitat es pot compartir el vehicle; tot i així, el cost continua essent el mateix per persona. Per la seva banda, explica Carles, l’Ajuntament de Palafolls assumeix la resta del cost.

El servei de taxi a demanda es presenta avui dimarts a la tarda, a partir de les 18h, en una sessió telemàtica a través de la plataforma Zoom. La xerrada, en què hi participen també els responsables de la gestió del servei, està oberta a tothom i vol servir per aclarir dubtes entre la població sobre aquesta nova alternativa de mobilitat a Palafolls.

Les persones interessades en utilitzar el servei el primer dia de funcionament, dilluns que ve, ja podran fer la seva reserva de trajecte a finals d’aquesta mateixa setmana.