radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Malgrat impulsa fins dijous la campanya de recollida d’arbres de Nadal

Malgrat impulsa fins dijous la campanya de recollida d’arbres de Nadal

COMPARTEIX-HO
, / 179 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Ja fa diversos anys que el municipi veí de Malgrat de Mar, un cop passades les festes de Nadal, impulsa una campanya per recollir aquells arbres que han servit per decorar les llars i que queden en desús un cop passades les celebracions nadalenques.

Enguany, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha tornat a impulsar aquesta iniciativa, en marxa des de finals de la setmana passada, i que instal·la tancats de fusta i rètols indicatius en mitja dotzena d’espais del municipi on la gent hi pot dipositar el seu arbre de Nadal.

Concretament, els sis punts de recollida estan situats a les places Germana Campos, Marià Cubí i Pau Casals, a l’Avinguda Costa Brava -a prop del CAP-, a l’Avinguda Mediterrània -fent cantonada amb el carrer Girona- i a la cruïlla de la plaça del carrer Canigó -a la vorera del carrer Pirineus.

Els espais de recollida estaran en marxa fins el proper dijous 14 de gener, moment en què es procedirà a la recollida definitiva i emmagatzematge del material que hi hagi dipositat. Aquesta gestió, però, no serà l’última per aquests arbres, ja que posteriorment seran triturats per incorporar les seves restes en els parterres dels jardins del municipi.