radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal Blanes posa en marxa dues noves línies de transport públic

Blanes posa en marxa dues noves línies de transport públic

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 177 0

Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha introduït novetats aquest 2021 pel que fa al transport públic urbà del municipi. Ha estat amb la creació de dues noves línies d’autobús, la 3 i la 5, que substituiran els servei d’altres recorreguts antics.

Segons ha informat el consistori blanenc, la nova Línia 3 substitueix les antigues línies 5 i 8, excloent el recorregut que feia pel barri de Montferrant. Per la seva banda, informa l’ajuntament, la nova Línia 5 fa el recorregut que fins ara havia estat fent la Línia 7, però incloent des d’ara la zona de Montferrant que feien les antigues línies 5 i 8.

Amb aquests canvis, doncs, a Blanes s’hi ofereixen tres línies urbanes -la Línia 2, la Línia 3 i la Línia 5-, i a nivell interurbà segueixen funcionant les Línies 1, 4 i 6, que enllacen amb la localitat veïna de Lloret de Mar.

A banda de la creació de les noves línies, en marxa des d’aquesta setmana, de cara demà dilluns està previst que hi hagi canvis a la Línia 1 interurbana. A partir d’aquest dilluns, els viatgers de la Línia 1 que vulguin anar fins a l’Estació de Tren hauran de fer transbordament a la Terminal de l’Estació d’Autobusos i agafar la Línia 4; un canvi que no suposarà, informa l’Ajuntament de Blanes, cap recàrrec en els bitllets.