radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Mobilitat Dimarts es presenta el servei de taxi a demanda a Palafolls, que s’iniciarà el proper dia 18

Dimarts es presenta el servei de taxi a demanda a Palafolls, que s’iniciarà el proper dia 18

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 158 0

L’Ajuntament de Palafolls avançava, el passat desembre, que el municipi comptaria amb un nou servei de taxi a demanda de cara a aquest nou any.

Es tracta d’una nova aposta municipal per facilitar la mobilitat dels veïns de les diferents zones de la vila, i entrarà en funcionament el dilluns 18 de gener.

Abans, però, el consistori palafollenc el vol presentar públicament, per tal d’explicar-ne el seu funcionament, i ho farà de forma telemàtica aquest proper dimarts a les 6 de la tarda, mitjançant la plataforma Zoom. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través del formulari que trobareu al web www.palafolls.cat i també al d’aquesta emissora.

En parla Helena Carles, regidora de Transports de l’Ajuntament de Palafolls.

L’Ajuntament de Palafolls ha fet arribar l’enllaç per inscriure’s també a les diferents associacions de veïns del municipi, també les de pensionistes, per tal de promoure la presentació entre els socis de les entitats.

El servei s’oferirà a totes les persones que viuen a Palafolls, i en el cas de ser menor d’edat farà falta una autorització del tutor legal. El taxi a demanda funcionarà de dilluns a divendres, exceptuant els festius, de dos quarts de 8 del matí a 8 del vespre, i caldrà efectuar la reserva del servei amb 24 hores d’antelació trucant al telèfon 900 69 65 66.

Carles recorda que el servei no es posarà en marxa fins el proper 18 de gener.

El servei recollirà a les persones al seu domicili i les durà fins a una de les dues parades fixes que hi haurà al nucli de Palafolls, així com també es pot reservar amb origen o destí a tot el terme municipal.