radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Salut Se suspenen de forma temporal les visites als pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella

Se suspenen de forma temporal les visites als pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella

COMPARTEIX-HO
, / 47 0

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat aquest dijous la suspensió temporal de visites a les persones que es troben ingressades a l’Hospital Sant Jaume de Calella i a l’Hospital Comarcal de Blanes.

La mesura, que va entrar en vigor ahir dijous i que es mantindrà fins a nou avís, s’ha aplicat davant la situació epidemiològica provocada per la Covid-19 i l’empitjorament de les dades.

La CSMS recorda que, fins ahir, es permetia l’entrada d’un acompanyant per pacient dins de l’horari de visites establert. Ara, afirma l’ens sanitari, aquesta mesura queda anul·lada amb l’objectiu de disminuir l’afluència de persones als centres hospitalaris i evitar així la propagació de la Covid-19.

La corporació informa que només es permetrà la visita d’una persona en casos excepcionals, com en situacions de final de vida o d’infants hospitalitzats, i sempre sota el criteri del personal assistencial.

L’ens sanitari recorda també que en el cas de les consultes externes es manté la limitació d’un sol acompanyant només en aquelles situacions imprescindibles.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva “agraeix la comprensió i la col·laboració de la ciutadania per poder reprendre la normalitat tant aviat com sigui possible”.