radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Salut Coronavirus Puja en gairebé una vintena el nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Puja en gairebé una vintena el nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Coronavirus Salut

1 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 98 0

El nombre de persones ingressades per coronavirus als centres hospitalaris gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva continua a l’alça.

Mentre que aquest passat dilluns eren 53, les últimes dades en confirmen 71 en total, 18 més que fa només quatre dies. 33 dels pacients ingressats ho estan a l’Hospital Sant Jaume de Calella, 18 al sociosanitari de la mateixa localitat i 20 a l’Hospital Comarcal de Blanes.

També es registren 29 professionals sanitaris positius de Covid-19 i en aïllament, a més de 4 persones confinades per contacte estret amb un positiu.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme continua pujant, i ara ja és de 715 punts -116 punts més que dilluns passat. D’altra banda, l’RT és ara de l’1,56, 22 centèsimes més que la darrera actualització.

Des de la CSMS es continua recordant que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social, limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa. A la vegada, s’insisteix en continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques, com són l’ús de mascareta, rentant de mans freqüent i distància de seguretat.