radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Bona valoració de la rebuda dels 3 Reis a Palafolls

Bona valoració de la rebuda dels 3 Reis a Palafolls

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 273 0

La pandèmia no va impedir que Palafolls rebés, la tarda i el vespre d’aquest passat dimarts, a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Va ser d’una manera diferent al que ha estat sempre habitual, sense cavalcada ni caramels, però amb la mateixa il·lusió i màgia de sempre.

Els 3 campaments reials que van instal·lar-se al nostre municipi per rebre als Reis van funcionar correctament, i van rebre l’assistència de prop de mig miler de famílies, de les quals més de quaranta van passar per Sant Genís, prop d’un centenar per Sant Lluís i més de 300 van fer-ho a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Després de tota la feina duta a terme, l’Ajuntament de Palafolls ha fet un balanç molt positiu del que ha estat, segurament, una de les nits de Reis més especials que es recorden, sobretot pel condicionament de la Covid-19.

Susanna Pla, 1a Tinent d’alcalde i regidora de Cultura del consistori palafollenc, destaca l’èxit de la rebuda de Ses Majestats tenint en compte els canvis d’última hora obligats per la pandèmia.

L’Ajuntament de Palafolls ha volgut agrair la tasca feta a tots els nivells per poder celebrar i rebre com cal als 3 Reis d’Orient, tant des de la comissió de Reis, l’àrea de Cultura i tots els voluntaris que han participat de forma activa en uns preparatius que els han fet treballar sense pràcticament descans durant aquestes darreres setmanes.

Pla ha destacat també que, malgrat les mesures de prevenció i seguretat, que impedien el contacte físic entre els infants i la comitiva reial, es van tornar a repetir les escenes d’il·lusió entre els més petits.

D’aquesta manera, la Covid-19 no ha impedit que la màgia de Ses Majestats hagi tornat a passar, un cop més, per casa nostra.