radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

L'Hora del Te
Dimecres, 20:04-21:00
La màgia dels 3 Reis arriba avui a Palafolls
, / 129 0 0

La màgia dels 3 Reis arriba avui a Palafolls

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura La màgia dels 3 Reis arriba avui a Palafolls

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben avui a casa nostra per portar, de nou, la il·lusió del que és la nit més esperada de l’any pels més petits de la casa.

Enguany, amb l’afectació de la pandèmia, Ses Majestats han hagut també d’adaptar-se a les circumstàncies imposades, i la seva rebuda es fa, tant a Palafolls com a tot el territori, amb totes les mesures de seguretat i prevenció.

Al nostre municipi, els 3 Reis arriben aquesta tarda als campaments reials que hi ha instal·lats en tres llocs del municipi, on reben a la mainada i a la seves famílies a partir de les 4. D’aquesta manera, i fent gala de la seva màgia, Ses Majestats podran ser visitats pels més petits al Fòrum Palatiolo, a la plaça de la Fasola del barri de Sant Lluís i al local social de les antigues escoles de Sant Genís.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, explica que ja està tot a punt per rebre els 3 Reis en uns campaments amb sorpreses pels visitants.

L’accés a aquests tres recintes es fa amb cita prèvia que s’ha pogut demanar fins ahir dilluns. Aquesta, juntament amb les distàncies, l’ús de mascareta i higiene, ha estat una de les mesures aplicades per fer front als contagis de Covid-19.

De fet, des de l’Ajuntament de Palafolls ja fa dies que s’està fent una crida la responsabilitat a i a evitar aglomeracions, i en aquest sentit l’organització dels espais vol vetllar perquè es compleixin en tot moment les mesures, amb un estricte control de cues i d’accessos.