radiopalafolls.cat


play

Ara fem

L'Hora del Te
Dimecres, 20:04 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Tot a punt per la rebuda dels 3 Reis a Palafolls
, / 274 0 0

Tot a punt per la rebuda dels 3 Reis a Palafolls

Cultura Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Tot a punt per la rebuda dels 3 Reis a Palafolls

La pandèmia no impedirà que demà, 5 de gener, torni a ser la nit més màgica de l’any, sobretot pels més petits. Ses Majestats els 3 Reis d’Orient visitaran de nou Palafolls, però no ho faran amb la tradicional cavalcada sinó que serà amb campaments estàtics en 3 llocs del municipi. Així, complint amb totes les mesures de prevenció i seguretat davant la Covid-19, els infants palafollencs podran veure a Ses Majestats al Fòrum Palatiolo, a plaça de la Fasola del barri de Sant Lluís i al local social de les antigues escoles de Sant Genís.

La setmana passada, l’Ajuntament de Palafolls anunciava canvis en la rebuda dels Reis al municipi, amb la substitució de les cavalcades plantejades inicialment pels campaments fixos, on caldrà assistir-hi amb inscripció prèvia per evitar aglomeracions.

En parla Susanna Pla, 1a Tinent d’alcalde i regidora de Cultura del consistori palafollenc.

Des de la setmana passada ja es poden fer les sol·licituds a través d’un formulari que es pot trobar al web de Ràdio Palafolls i al de l’Ajuntament. Segons ha informat aquest matí el consistori, el formulari es manté en vigor fins a les 2 del migdia d’avui dilluns.

Les hores s’assignen segons l’ordre de sol·licitud i en torns de mitja hora per facilitar l’organització de la visita dels 3 Reis. Un cop omplert el formulari es comunicarà a les famílies l’hora i l’espai on es podrà donar la carta. Per accedir al recinte caldrà ensenyar la invitació confirmada.

Pla ha demanat a les famílies que col·laborin amb l’aplicació de les mesures de prevenció i seguretat perquè tot plegat vagi bé, i ha avançat que l’ajuntament i Ses Majestats estan treballant amb una carta per recordar el funcionament de les visites.

Des de l’Ajuntament de Palafolls s’avisa a les famílies que, en cas d’algun imprevist o de necessitar més informació sobre la rebuda dels 3 Reis, es contacti amb l’àrea de Cultura del consistori.