radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Cultura Es comença a repartir el segon número de la revista El Ganxet

Es comença a repartir el segon número de la revista El Ganxet

COMPARTEIX-HO
, / 89 0

La nova revista municipal de Palafolls, El Ganxet, ja té a punt el segon número. De fet, ja des d’avui s’ha començat a repartir, després d’un retard per qüestions tècniques d’impremta, i també des d’aquest dilluns es pot trobar a internet, en format digital.

Segons ha informat el consistori, en aquesta segona edició de la revista s’ha volgut destacar el que es considera un dels episodis meteorològics més tràgics viscuts mai en territori palafollenc, com va ser el temporal Gloria, del qual se’n commemorarà el primer aniversari d’aquí a poc més de 15 dies.

La publicació en format físic es pot trobar a partir d’avui a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a l’Escola Municipal de Música i Dansa, mentre que en format digital es pot descarregar des de www.palafolls.cat.

La revista El Ganxet ha estat una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Palafolls amb la voluntat, segons afirma el consistori, de “diferenciar-se dels típics butlletins locals tant pels continguts com per l’expressió escrita i l’esperit divulgatiu”.