radiopalafolls.cat


play

Ara fem

L'Hora del Te
Dimecres, 20:04 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Home Economia Palafolls debat avui els pressupostos del 2021

Palafolls debat avui els pressupostos del 2021

Economia Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 149 0

L’Ajuntament de Palafolls celebra a les 7 d’aquesta tarda la darrera sessió plenària del 2020, en la qual, com a punt destacat, es debatrà la proposta de pressupostos de cara a l’any vinent.

Tal i com ha avançat l’alcalde, es tracta d’uns comptes marcats per la Covid-19, i que s’han hagut d’adaptar a les circumstàncies que ha imposat la pandèmia.

En total, l’Ajuntament de Palafolls preveu uns pressupostos d’entorn als 10 Milions 510 Mil euros, prop de 300 Mil euros més que els comptes d’aquest any 2020. La principal despesa del consistori serà la de béns i serveis, on s’hi preveuen 4 Milions 926 Mil euros, seguida de la referent al personal de l’ajuntament, en la qual es destinarà una quantitat similar, en aquest cas 4 Milions 849 mil euros.

El punt de debat de l’aprovació inicial dels nous pressupostos serà el número 4 d’un total de 7 a l’ordre del dia, i abans s’haurà passat per l’aprovació de l’acta de la sessió anterior i pel punt d’informacions de presidència. Seguidament, el tercer punt debatrà l’aprovació de la liquidació del servei municipal d’abastament d’aigua potable presentada per l’empresa Sorea i corresponent a l’exercici 2019.

Després del debat dels pressupostos, el ple seguirà amb el debat de l’aprovació i modificació dels torns horaris de la Policia Local de Palafolls, així com d’una moció que presenta el grup d’ERC en defensa de la unitat de la llengua catalana.

La sessió acabarà amb el torn de precs i preguntes. Aquest últim ple de l’any se celebrarà de nou de forma telemàtica, i es podrà seguir en directe pels canals de l’Ajuntament de Palafolls i per aquesta emissora, tant pel 107.7 de la FM com per internet, a www.radiopalafolls.cat.