radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
El nombre d’ingressats als hospitals de Blanes i Calella per Covid-19 continua a l’alça
, / 282 0 0

El nombre d’ingressats als hospitals de Blanes i Calella per Covid-19 continua a l’alça

Coronavirus Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Salut Coronavirus El nombre d’ingressats als hospitals de Blanes i Calella per Covid-19 continua a l’alça

Després d’uns dies amb una certa estabilitat en el nombre d’ingressats per coronavirus als hospitals que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, segons les últimes dades de l’ens sanitari la xifra continua pujant.

Si dijous passat la xifra de pacients ingressats per Covid-19 a Blanes i Calella era de 43 persones, avui el nombre ja és de 46, 14 més que fa just una setmana.

Concretament, des de l’últim recompte, fet dijous passat, a l’Hospital Comarcal de Blanes s’hi ha registrat 3 nous ingressos, dues altes i una defunció.

Al Sant Jaume de Calella hi ha hagut durant els darrers dies 9 ingressos i 5 altes noves, i a l’hospital Sociosanitari de la mateixa població s’hi ha registrat 3 nou ingressos, dues altes i dues defuncions.

D’altra banda, el nombre de professionals sanitaris positius i aïllament per la Covid-19 és ara mateix de 5 persones, a més de 8 que estan confinades per contacte estret amb un positiu.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, durant l’última setmana, se situa en els 540 punts -més de 200 punts per sobre la dada de dijous-, mentre que l’RT és del 1,68, dues dècimes més que fa cinc dies.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es continua insistint en què cal no abaixar la guàrdia davant la pandèmia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social, fer l’activitat mínima indispensable fora de casa i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques, com són l’ús de mascareta, rentat de mans freqüent i distància.