radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Societat Ciutat Jardí farà cagar el tió aquest diumenge

Ciutat Jardí farà cagar el tió aquest diumenge

COMPARTEIX-HO
, / 170 0

Els propis veïns han organitzat aquesta celebració que es farà aquest diumenge al Cim de Miralles i sota estrictes mesures de seguretat, pel que caldrà inscripció prèvia per poder participar en aquesta iniciativa.

Els més petits podran cagar el tió al centre cívic i a més veure i conèixer el Para Noel que també visitarà l’urbanització. Ho explica el president de l’entitat organitzadora, Edgar Vilella.

Queden poques hores ja per visitar, però quii ho vulgu pot demanar cita al telèfon que trobareu al web des d’on es donarà més dades de com procedir per aconseguir que el tió cagui regals o per poder deixar la carta a un personatge vingut de Laponia expressament per recollir les cartes del Pare Noel.

L’Associació de veïns que ha organitzat aquesta activitat és la mateixa que fa uns dies va decorar els principals espais de la urbanització per donar color alguns punts de Ciutat Jardí. De fet la mateixa entitat vol presentar en breu un calendari d’actes i festes per poder fer, sempre que la pandèmia ho permeti.