radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Inici » Gairebé plens els tallers de nadal organitzats per l’Ajuntament

Gairebé plens els tallers de nadal organitzats per l’Ajuntament

Esports Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 312 0

Enguany el consistori no pot organitzar el tradicional Juga Juga i ha adaptat l’oferta lúdica a les circumstàncies. Ho ha fet amb un casalet de matins i 5 tallers de Nadal que es faran els dies 23, 24, 29, 30 i 4 de gener al Palauet.

Són tallers adaptats a les diferents edats i que, tot i ser gratuïts, necessitaven d’una inscripció prèvia. De fet les inscripcions es van obrir aquest dilluns telemàticament i ja s’han omplert les places previstes. De fet s’ha hagut d’ampliar la ràtio per poder encabir la forta demanda d’aquestes activitats pensades per infants de 0 a 12. Ho explica Sònia González, regidora d’Esports de Palafolls

Es faran jocs gegants i escola de circ pels grans, pals de tió i espectacle de màgia per a totes les edats i un taller de bombolles de sabó per a participants de 3 a 12 anys.

L’altra aposta lúdica del Nadal passa per un Casalet que compta finalment amb 24 participants, que es dividiran en 4 grups bombolla de 6 participants.

Aquest principi de setmana s’ha fet una segona tanda d’inscripcions i ara els participants tenen fins divendres per pagar l’activitat que es farà a les antigues escoles, al Fòrum Palatiolo i es farà durant 8 dies de Nadal amb jocs, manualitats, gimcanes i excursions pels infants des de P3 i fins a 6è de primària, complint amb totes les mesures de prevenció i seguretat davant la Covid-19 i amb un preu de 60 euros.